Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков говори по актуалната тема с

...
Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков говори по актуалната тема с
Коментари Харесай

Иво Ивков: БФС е като Северна Корея! Не сме казали, че няма да спазваме решенията, просто поканихме феновете

Изпълнителният шеф на Левски Иво Ивков говори по настоящата тематика с наказването, наложено на клуба от БФС за един мач без аудитория пред " Арена Спорт " по Българска национална телевизия.

" Предполага се, че в правната норма се съдържа справедливостта. Не знаем въз основа на кои обстоятелства са наложени наказванията. Успях да виждам този човечец (б.р. - Юрий Кучев), изпълва ме страдание какви хора работят във футболния съюз и да лъсват тези неща. Председател е от повече от 15 години.

Той сподели, че сме изпуснали периода за обжалване. Не е правилно, че Левски е свикан да участва на съвещанието. Не разбирам за какво равнището на декларацията да е ниско. Тя е оповестена от мен, Наско Сираков и Станимир Стоилов. От нас излиза цялата истина за задачите на Левски. Ако касае текста, там има въпроси, на които този човек не съумя да отговори като специалист. Не сподели какъв е срокът и какво грози Левски, в случай че има аудитория на мача с Ботев Пловдив.

Не сме споделили, че няма да съблюдаваме решенията, влезнали в действие от БФС. Ние поканихме почитателите на идващия мач с Ботев Пловдив, има разлика. Всеки правист, даже и незавършил, знае, че пътят за отбрана е заварден, когато не му се даде опция за отбрана и не е осведомен с документите.

Аз какво да си приказвам с тези хора? В разнообразни светове сме. Всеки да пояснява декларацията както желае. Стоим зад нея. Очаквам първо да ни се даде опция да се срещнем за какво са наложени наказванията, да изложим позицията и да се стигне до Апелативната комисия. Не е казано в кой мач би трябвало да се изтърпи наказването.

90%, в случай че не и повече, от наказванията са необжалваеми. Така е единствено в Северна Корея. Няма друга страна, в която глоба над 5000 лв. може да се апелира, а отнемане от домакинство не. Смисълът на футбола е публиката. Всеки мач на Левски е празник. Защо целият стадион се затваря, може един бранш или един блок ", сподели Ивков.
 Кучев: В Левски не знаят по какъв начин работим, може да се стигне до изваждане на точки и други неща
Кучев: В Левски не знаят по какъв начин работим, може да се стигне до изваждане на точки и други неща

" Нямаме особено отношение към никого "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР